Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw Babyface vraagt scheiding aan

Shownieuws

De vrouw van producer Babyface (Kenneth Edmonds) heeft dinsdag officieel de scheiding aangevraagd van haar echtgenoot. Ze spreekt van onverenigbare verschillen.

(Novum/AP) - De vrouw van producer Babyface (Kenneth Edmonds) heeft dinsdag officieel de scheiding aangevraagd van haar echtgenoot. Als reden gaf Tracey Edmonds 'onverenigbare verschillen' op. De twee lieten in oktober officieel weten uit elkaar te zijn. Ze waren toen al een tijdje niet meer samen.

De 47-jarige Babyface won als r&b-zanger en producer meerdere Grammy's. Hij schreef onder meer nummers voor Whitney Houston, Mary J. Blidge, Mariah Carey en Bobby Brown. Zijn tien jaar jongere vrouw Tracey staat aan het hoofd van het productiebedrijf Edmonds Entertainment Group. Zij wordt de meest invloedrijke directrice in Hollywood genoemd.

Babyface en Tracey produceerden samen verschillende films en televisieseries. In oktober meldden ze dat ze blijven samenwerken. Tracey wil de voogdij over hun zoons Brandon van 9 jaar en Dylan van 4 jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen