Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Seksvideo Farrell niet meer te zien

Shownieuws

De website die toegang gaf tot acteur Colin Farrells seksvideo is gesloten. Op de video is te zien dat Farrell seks heeft met zijn ex-vriendin Nicole Narain.

(Novum/AP) - De website die toegang gaf tot acteur Colin Farrells seksvideo is gesloten. Dit zei de manager van Farrell. De makers van de website hielden zich eerder niet aan de gerechtelijke uitspraak dat de seksvideo niet uitgezonden of verkocht mocht worden.

Ook op andere websites waren beelden te bekijken. Op de video is te zien dat Farrell de liefde bedrijft met zijn ex-vriendin Nicole Narain, Playboy's Miss January van 2002.

Volgens de manager klaagt Farrell mensen aan die de video proberen te verkopen. De 29-jarige acteur daagde Narain (31) vorig jaar voor de rechter. Farrell beweerde dat ze de tape via een tussenpersoon verkocht. De advocaat van Narain zei dat ze geen winst wilde maken op de tape.

Farrell stelde dat de tape meer dan twee jaar geleden is gemaakt. Volgens de acteur heeft hij met Narain de afspraak gemaakt dat de beelden nooit openbaar mochten worden gemaakt, omdat dit zijn carrière ernstig kan schaden. Het hooggerechtshof in Los Angeles bepaalde dat de seksvideo niet meer mocht worden aangeboden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen