Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Musicals in Ahoy' maken wereldreis

Shownieuws

De musicalshow 'Musicals in Ahoy' staat in het teken van musicals over de hele wereld. De derde editie heeft als thema 'Een droomvlucht door de musicalwereld'.

De musicalshow 'Musicals in Ahoy' staat dit jaar in het teken van musicals over de hele wereld. De derde editie van het musicalspektakel heeft als thema 'Een droomvlucht door de musicalwereld'. Voor de shows wordt gebruik gemaakt van oude en nieuwe musicals, sommige nog nooit in Nederland vertoond.

Net als vorig jaar is Stanley Burleson de man achter de choreografie en hij speelt zelf ook mee. "De rode draad in de voorstelling is een klein jongetje dat ansichtkaarten uit verschillende delen van de wereld ontvangt."

Ook musicalsterren als Nurlaila, Danny de Munk, Antje Monteiro, Jamai en Kim-Lian van der Meij geven acte de présence tijdens de voorstellingen. Van der Meij vindt dat de nummers in de show goed bij haar passen. Hans Klok en Anita Meijer zetten de voorstellingen als speciale gasten luister bij.

Meijer hoefde niet lang na te denken over het aannemen van een rol in de voorstelling. "Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik gek ben van musical. Ik zei dan ook meteen ja tegen Joop van den Ende toen hij mij vroeg." De voorstellingen wordt gespeeld van 17 tot en met 24 mei.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen