Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tooske sluit vrede met redactie Bild

Shownieuws

De kou tussen Tooske Ragas-Breugem en Bild lijkt uit de lucht na haar bezoek aan de redactie van het Duitse boulevardblad. Dat meldt haar management.

De kou tussen Tooske Ragas-Breugem en Bild lijkt uit de lucht na haar bezoek aan de redactie van het Duitse boulevardblad. De Nederlandse tv-presentatrice van de Duitse versie van 'Idols' wilde kennismaken met de redactie nadat deze haar onlangs stevig op de korrel had genomen. Dat zegt een woordvoerder van Tooskes management Movershaker.

Bild uitte onlangs stevige kritiek op Tooske omdat de krant Michelle Hunziker, de eerste presentatrice van 'Idols', aanzienlijk beter vond. “Het initiatief voor de ontmoeting kwam van beide kanten”, zegt Tooskes management. “Tooske en de redactie hebben samen erg veel plezier gehad. Ze weten nu wie Tooske is.”

Tooske schreef na de ontmoeting een open brief, die Bild op zijn website publiceerde. In de brief meldde Tooske dat de scheldnamen die Bild voor haar had verzonnen 'weinig creatief' zijn en dat Nederland 'op zijn klompen' van Duitsland zal winnen bij het wereldkampioenschap voetbal. Bild had gezegd dat Nederland nooit wereldkampioen wordt en ‘een sukkel als Tooske nooit een super-tulp wordt.”

[Novum]

Gerelateerde Artikelen