Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie zwanger van Brad Pitt

Shownieuws

Angelina Jolie is in verwachting van Brad Pitt. Dat hebben woordvoerders van beide filmsterren bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift People Magazine.

Angelina Jolie is in verwachting van Brad Pitt. Dat hebben woordvoerders van beide filmsterren bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift People Magazine. Jolie had haar zwangerschap verklapt aan een medewerker van een liefdadigheidsinstelling in de Dominicaanse Republiek, waar ze momenteel verblijft om een film op te nemen.

De 42-jarige acteur en de 30-jarige actrice hebben zelf nog geen kind. Angelina heeft wel twee kinderen geadopteerd, de 4-jarige Maddox uit Cambodja en de één jaar oude Zahara uit Ethiopië. Brad ondernam eerder stappen om de twee kinderen mede te adopteren en hun achternamen te laten veranderen in Jolie-Pitt.

Al geruime tijd doen geruchten de ronde dat de acteurs een relatie hebben, maar ze hebben dat nog niet officieel bevestigd. Wel zijn de twee verschillende keren samen op reis geweest naar landen als Kenia, Ethiopië, Pakistan en Japan. Ook zijn meerdere foto's in omloop waarop Brad, Angelina en de kinderen zijn te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen