Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Garner valt in de prijzen

Shownieuws

De Amerikaanse actrice Jennifer Garner was de grote winnaar tijdens de uitreiking van de People's Choice Awards. Ze mocht twee awards mee naar huis nemen.

(Novum/AP) - Jennifer Garner was dinsdag de grote winnaar tijdens de uitreiking van de People's Choice Awards. De actrice mocht twee prijzen mee naar huis nemen. Garner kreeg voor haar rol in de televisieserie 'Alias' een award voor beste actrice in een televisieserie en voor haar rol in de film 'Elektra' kreeg ze de prijs voor beste actrice in een actiefilm.

Ook comédienne en talkshow-presentatrice Ellen DeGeneres mocht twee prijzen mee naar huis nemen. Ze werd verkozen tot beste talkshowhost in programma's die overdag worden uitgezonden en tot grappigste actrice. Deze prijzen waren haar ook vorig jaar ten deel gevallen. Er waren ook twee awards weggelegd voor de sciencefictionfilm 'Star wars: episode III - revenge of the Sith', in de categorieën beste film en beste dramafilm. Johnny Depp en Sandra Bullock werden gekroond tot beste acteur en actrice.

De People's Choice Awards werden uitgereikt in Los Angeles. Redacteuren van het tijdschrift Entertainment Weekly tekenden voor de nominaties, maar het publiek mocht via internet stemmen op zijn favorieten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen