Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan ontkent eetstoornis

Shownieuws

Actrice en zangeres Lindsay Lohan heeft volgens eigen zeggen nooit geleden aan de eetstoornis boulimie. Dit was gesteld in het tijdschrift Vanity Fair.

Lindsay Lohan heeft volgens eigen zeggen nooit geleden aan de eetstoornis boulimie. Dat had het tijdschrift Vanity Fair wel gesteld. De zangeres en actrice schrijft in een e-mail aan het Amerikaanse tijdschrift Teen People dat ze verkeerd is geciteerd in Vanity Fair.

"Wat ik heb gezegd tegen de redacteur van Vanity Fair is helemaal verkeerd geïnterpreteerd en ik ben ontsteld door de manier waarop dat is gedaan", schrijft ze. Ook de woordvoerder van Lindsay liet weten dat de actrice nooit boulimie heeft gehad.

Vanity Fair had tevens geschreven dat de actrice in het verleden met drugs heeft geëxperimenteerd. Teen People meent dat Lindsay dit in haar e-mail niet ontkent.

Vanity Fair liet in een verklaring weten dat de schrijfster van het interview, Evgenia Peretz, een van de meest betrouwbare redacteuren is. "Elk woord dat Lindsay Lohan heeft gezegd staat op tape. Vanity Fair blijft bij zijn verhaal."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen