Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty aangeklaagd voor drugsbezit

Shownieuws

Rocker Pete Doherty is aangeklaagd wegens het bezit van cocaïne en heroïne. De 26-jarige zanger van de band The Babyshambles werd eind november gearresteerd.

(Novum/AP) - Rocker Pete Doherty is aangeklaagd wegens het bezit van cocaïne en heroïne. Dat zegt de politie. De 26-jarige zanger van de band The Babyshambles werd eind november gearresteerd.

Doherty is de ex-vriend van supermodel Kate Moss. Zij verbrak eind november de relatie omdat Doherty al na een week een afkickkliniek had verlaten. Moss had Doherty nog één kans gegeven om hun relatie te redden. Zij was wel afgekickt. Maar de rocker verveelde zich in de kliniek en nam de benen.

Er gaan geruchten dat Doherty een optreden in de Londense Koko-club zou hebben onderbroken om zijn fans uit te nodigen om met hem naar de rechtszaal te gaan. Een woordvoerster van de politie wil hier niet op reageren.

Vorige week moest ex-vriendin Kate Moss terug naar Groot-Brittannië om vragen over haar cocaïnegebruik te beantwoorden. Ze werkte op dat moment in de Verenigde Staten. Moss is door foto's waarop ze cocaïne zou hebben gebruikt haar contracten met H&M, Burberry en Chanel kwijtgeraakt. De beelden zijn afkomstig van een video-opname. Ze werden in september gepubliceerd in het dagblad Daily Mirror. De video is gemaakt in de Londense muziekstudio van Doherty.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen