Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Platenmaatschappijen zien niets in Federline

Shownieuws

Geen platenmaatschappij heeft interesse in de single van Kevin Federline. Daarom brengt de man van Britney Spears zijn rapschijf PopoZao in eigen beheer uit.

Geen platenmaatschappij heeft interesse in de eerste single van Kevin Federline. Daarom brengt de man van Britney Spears zijn rapschijf 'PopoZao' in eigen beheer uit. Dat schrijft de Britse roddelkrant The Sun.

Op zijn eigen website maakt Federline reclame voor het bijbehorende hiphopalbum 'The truth'. Bezoekers worden verwelkomd met de raptekst 'Keep messin' with my family and you're through': als je aan mijn gezin komt, ben je er geweest.

Vorige maand sleepte Spears het Amerikaanse tijdschrift US Weekly voor de rechter. Het blad had een artikel gepubliceerd waarin stond dat de zangeres en haar man een sekstape hebben opgenomen. Spears eist een schadevergoeding van bijna achttien miljoen euro, omdat het verhaal volgens haar verzonnen is.

Kevin heeft de reputatie het geld van zijn vrouw over de balk te smijten en er een roerig uitgaansleven op na te houden. De laatste tijd gingen verhalen rond dat de relatie hierdoor inmiddels ten einde is gekomen. Maar dit zijn momenteel niet meer dan geruchten.

Federline leerde Spears kennen toen hij als achtergrondzanger voor haar werkzaam was. Vorig jaar stapten de twee in het huwelijksbootje. Daarvoor moest hij wel zijn eerste vrouw en twee kinderen verlaten. In september beviel Spears van haar eerste kind, zoon Sean Preston.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen