Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bild gaat opnieuw tekeer tegen Tooske

Shownieuws

Bild heeft Tooske Ragas-Breugem weer stevig aangepakt. De krant reageert op een brief die de tv-presentatrice van het Duitse 'Idols' naar de redactie schreef.

Bild gaat opnieuw tekeer tegen Tooske

Bild heeft in een open brief Tooske Ragas-Breugem nogmaals stevig aangepakt. De boulevardkrant reageert op een brief die de Nederlandse tv-presentatrice van de Duitse versie van 'Idols' naar de redactie stuurde. Dat bericht De Telegraaf woensdagochtend.

De 31-jarige presentatrice werd onlangs door de redactie van Bild stevig op de korrel genomen. De krant vond Michelle Hunziker, de voorgangster van Tooske bij 'Idols', aanzienlijk beter. Tooske schreef daarop een brief naar de redactie. Ze vond de scheldnamen die Bild voor haar had verzonnen 'weinig creatief'. Ook zei ze dat Nederland 'op zijn klompen' van Duitsland zou winnen op het wereldkampioenschap voetbal.

In een open brief heeft Bild nu als een razende op Tooskes schrijven gereageerd. "Stap in je sleurhut en rijd terug naar een kampeerplaats in het land waar de mensen hun eigen gras roken en op de grond spugen in plaats van er echt op te voetballen. Sorry, maar jullie worden van zijn levensdagen geen wereldkampioen en een sukkel als jij wordt nooit een 'super-tulp'." Ook vindt Bild dat 'Michelle Hunziker altijd chic gekleed ging, maar dat Tooske eruitziet alsof ze met ma Flodder is gaan winkelen'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen