Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John de Mol stijgt in 'Quote 500'

Shownieuws

John de Mol stijgt dit jaar naar nummer zes in de top 500 meest rijke Nederlanders van het blad 'Quote'. De mediamagnaat stond vorig jaar nog op nummer zestien.

John de Mol stijgt dit jaar naar nummer zes in de top 500 meest rijke Nederlanders van het blad 'Quote'. De mediamagnaat stond vorig jaar nog op nummer zestien. De Mol heeft momenteel een vermogen van 1,8 miljard euro. De familie Brenninkmeijer staat traditiegetrouw op nummer één en is goed voor 12,5 miljard euro.

De 'C&A-familie' wordt in de lijst gevolgd door Charlene de Carvalho-Heineken (3,5 miljard euro). De drie kinderen van reistycoon John Fentener van Vlissingen volgen elkaar in de lijst. Frits Fentener van Vlissingen staat op nummer drie (2,5 miljard euro). Zijn broers Paul (2,1 miljard euro) en John (2 miljard euro) staan respectievelijk op nummer vier en vijf.

De 'Club 501' is nieuw in het nummer van 'Quote', waarin de rijkste bekende Nederlanders staan. Reinout Oerlemans staat in deze lijst op nummer één, gevolgd door Ron Brandsteder en Marco van Basten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen