Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rapper Obie Trice op de snelweg beschoten

Shownieuws

Rapper Obie Trice is zaterdagmorgen gewond geraakt nadat hij is beschoten op een snelweg bij Detroit. Een passerende auto opende het vuur op de rapper.

(Novum/AP) - Rapper Obie Trice is zaterdagochtend gewond geraakt toen hij werd beschoten op een snelweg bij het Amerikaanse Detroit. Trice reed rond 01.00 uur over de Lodge Freeway toen vanuit een passerende auto het vuur op hem werd geopend.

Volgens de politie wist de rapper zijn voertuig op de weg te houden en zichzelf in veiligheid te brengen in de buitenwijk Southfield. Een vriendin die bij hem in de auto zat, bleef ongedeerd. Trice zelf moest worden behandeld in een ziekenhuis. Hij zou het op het moment goed maken. Waarom Trice is beschoten is nog niet duidelijk.

Obie Trice wordt gezien als een leerling van Eminem. Na enige tijd op straat te hebben geleefd, raakte hij geïnspireerd door het succes van de blanke rapper en begon een muziekcarrière. Eminem haalde hem uiteindelijk binnen op zijn label Shady Records. Trice deed mee op het Eminem-album 'The Eminem show' en leverde een bijdrage aan de soundtrack van de film '8 Mile'. In 2003 verscheen zijn debuutalbum 'Cheers'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen