Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oudejaarsoptreden Foxx en Snoop Dogg in Miami

Shownieuws

Jamie Foxx gaat op oudejaarsavond optreden in het Delano Hotel in South Beach in Miami. De acteur zal nummers van zijn nieuwe album 'Unpredictable' opvoeren.

(Novum/AP) - Jamie Foxx luidt het nieuwe jaar in met een optreden in het Delano Hotel in het Amerikaanse South Beach. De 38-jarige acteur gaat in het hotel nummers van zijn nieuwe soloalbum 'Unpredictable' opvoeren. Foxx wordt tijdens het concert bijgestaan door de rappers Ludacris en Snoop Dogg.

Bezoekers moeten vijfhonderd dollar (422 euro) neerleggen om bij het optreden naar binnen te mogen. Wie ook bij het diner aan wil schuiven betaalt twaalfhonderd dollar (1013 euro). Op het menu staan reuzengarnalen, kreeft en kaviaar.

Jamie Foxx won dit jaar een Oscar voor zijn rol als Ray Charles in de speelfilm 'Ray'. In 1994 lanceerde hij zijn eerste soloalbum 'Peep this'. Foxx was indertijd bekend van zijn rol in de tv-serie 'In living color'. Deze maand verscheen na elf jaar de opvolger 'Unpredictable' in de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend wanneer de plaat in Nederland verschijnt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen