Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geri Halliwell logeert bij de Beckhams

Shownieuws

Geri Halliwell en Victoria Beckham zijn weer zo dik bevriend dat ze met elkaar de kerstvakantie doorbrengen. Ze hebben regelmatig met elkaar overhoop gelegen.

Geri Halliwell en Victoria Beckham zijn weer zo dik bevriend dat ze met elkaar de kerstvakantie doorbrengen. De zangeressen, die bekend werden met de Spice Girls, verblijven samen op het landgoed van de Beckhams in het zuidelijke Engelse plaatsje Sawbridgeworth. Dat meldt de Britse krant The Mirror.

Volgens de media hebben de zangeressen regelmatig met elkaar overhoop gelegen. "Ze hebben heel wat ruzie gehad", zegt een vriendin van Victoria in The Mirror. "Maar de laatste anderhalf jaar spreken ze elkaar regelmatig." De twee wilden nog even wat tijd doorbrengen voordat de 33-jarige Geri bevalt van haar eerste kind, zegt de vriendin. Ze zal dan even geen tijd meer hebben voor 'Posh Spice' Victoria.

De Spice Girls braken in 1996 door met de internationale nummer 1-hit 'Wannabe'. Alle vijf singles die daaorp volgden, haalden ook de eerste plaats in de Britse hitlijsten. Halliwell verliet de band in 1998. Victoria, Mel B., Mel C. en Emma hebben nog tot 2000 opgetreden als de Spice Girls. De band is nooit officieel uit elkaar gegaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen