Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Nicole Kidman trouwt dit weekeinde'

Shownieuws

Nicole Kidman trouwt mogelijk nog dit weekeinde met countryster Keith Urban. Ze zou per se haar ex Tom Cruise voor willen zijn. Hij trouwt op 6 juli.

Nicole Kidman trouwt mogelijk nog dit weekeinde met countryster Keith Urban. Hoewel de Australische actrice in alle toonaarden ontkent een relatie te hebben, meldt de Britse krant The Sun vrijdag dat Kidman dit weekeinde trouwt om haar ex Tom Cruise voor te zijn. Hij trouwt op 6 juli met zijn zwangere vriendin Katie Holmes.

Een vriend van de 38-jarige Nicole zegt dat de actrice het 'heel belangrijk' vindt voor het eind van het jaar haar jawoord te geven. "Ze wil haar eigen huwelijk achter de rug hebben voordat Tom zijn grote dag beleeft. De uitnodigingen zijn de deur al uit."

Eerder deze maand bevestigde acteur Russell Crowe, die een goede vriend is van Nicole, dat ze een relatie heeft met Urban. De roddelpers heeft het stel sinds weken in het vizier. De eerste geruchten over een huwelijk gingen een maand geleden toen bekend werd dat Nicole met haar ouders naar de ouders van Keith was gevlogen om Thanksgiving te vieren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen