Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe Idols-single vanaf zaterdag te downloaden

Shownieuws

De nieuwe Idols-single is vanaf oudejaarsdag te downloaden via de website van de zangwedstrijd. Op de single zijn de finalisten solo en gezamenlijk te horen.

(Novum/Peter Schavemaker Tekstproducties) - De nieuwe Idols-single is vanaf oudejaarsdag te downloaden via de website van de zangwedstrijd. Op de single, die zaterdag in de Backstage-show zijn primeur beleeft, zijn de dertien finalisten zowel solo als gezamenlijk te horen. Er komen twee versies van het lied uit: een oud en nieuwversie, die tot 6 januari is te downloaden, en een gewone versie, die een week langer te koop is.

Het liedje, waarvan alleen bekend is dat het om een cover gaat, is opgenomen in de Amsterdamse Soundwise-studio van jurylid Eric van Thijn en Jochem Fluitsma. Juryvoorzitter Henkjan Smits was bij de opnamen aanwezig om de kandidaten een hart onder de riem te steken.

Smits licht alvast een tipje van de sluier op over de kwaliteit van het nummer. "We hebben de single onlangs opgenomen en ik kan nu met nog meer overtuiging zeggen dat we meer talenten hebben dan in de vorige seizoenen. Het leuke is dat sommigen in de studio nog beter waren dan dat wij als jury ooit hadden verwacht."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen