Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sienna Miller wil stoppen met roken

Shownieuws

Sienna Miller heeft een lange lijst met goede voornemens voor het nieuwe jaar, maar de Britse actrice wil vooral stoppen met roken. Ook wil ze naar India.

Sienna Miller heeft een lange lijst met goede voornemens voor het nieuwe jaar, maar de Britse actrice wil vooral stoppen met roken. Dat meldt de website Contactmusic. "Ik ga proberen om niet meer te roken", zegt de 23-jarige Miller. "Verder wil ik goed werk afleveren, veel leren en een reis maken naar India, als ik een beetje vrije tijd heb."

Dit jaar werd het liefdesleven van Miller breed uitgemeten in de pers. Sienna heeft een relatie met de 33-jarige acteur Jude Law. Dit jaar gingen ze tijdelijk uit elkaar, omdat Jude haar zou hebben bedrogen met een kinderoppas. Die paste op zijn kinderen uit zijn huwelijk met Sadie Frost. De blonde Miller heeft Law een nieuwe kans gegeven, waardoor ze weer bij elkaar zijn.

De actrice is onder meer bekend van haar rollen in de films 'Alfie' (2004) en 'Layer cake' (2004). Daarnaast speelt Miller naast Steve Buscemi in de Amerikaanse versie van 'Interview' van Theo van Gogh. De film wordt volgend jaar opgenomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen