Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Marlon Brando aangeklaagd door ex-vrouw

Shownieuws

Christian Brando is aangeklaagd door zijn ex-vrouw Deborah en haar dochter. De zoon van Marlon Brando wordt ervan verdacht dat hij hen heeft mishandeld.

(Novum/AP) - Christian Brando is aangeklaagd door zijn ex-vrouw Deborah en haar dochter. De 47-jarige zoon van de overleden acteur Marlon Brando wordt ervan beschuldigd dat hij hen heeft mishandeld en bedreigd.

Christian Brando heeft volgens de advocaat van zijn ex-vrouw heel wat op zijn geweten. Zo zou hij Deborah hebben geslagen en haar met de dood hebben bedreigd. Ook zou hij haar hebben gedwongen tot het plegen van seksuele handelingen. Tegen zijn 13-jarige stiefdochter zou hij hebben gezegd dat hij haar in een 'miljoen stukjes' zou snijden.

Christian en Deborah ontmoetten elkaar in 1990, hetzelfde jaar waarin hij verantwoordelijk werd gehouden voor de moord op het vriendje van zijn stiefzus. Voor die daad werd hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar.

Brando werd in januari schuldig bevonden aan huiselijk geweld. Hij kreeg drie jaar voorwaardelijke celstraf opgelegd en werd naar een afkickkliniek gestuurd om van zijn drugs- en alcoholverslaving af te komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen