Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny Depp meest gezocht op filmsite

Shownieuws

Johnny Depp is de meest gezochte acteur in de Internet Movie Database (IMDb), de grootse online databank over films en acteurs. Vorig jaar was hij dat ook.

Johnny Depp is de meest gezochte acteur in de Internet Movie Database (IMDb), de grootse online databank over films en acteurs. Het is de tweede achtereenvolgende keer dat Depp de toppositie haalt. Hij wordt op de hielen gezeten door Angelina Jolie en Brad Pitt, die vijfde en achtste staan. Jennifer Aniston is twaalfde.

De index peilt de populariteit van Hollywoodsterren door de zoektermen van de dertig miljoen maandelijkse bezoekers na te gaan. "Deze sterrenmeter geeft een goed zicht op de interesse van het publiek in een acteur", stelt een woordvoerder van de website. "Daarbij wordt ook nog eens duidelijk hoe bizar veel aandacht deze mensen krijgen."

Nieuw in de lijst zijn Jessica Alba (6e), Rachel McAdams (17e) en Eva Longoria (22e). De meest opvallende daler is Halle Berry. Vorig jaar stond de actrice nog negentiende, dit jaar moet ze het doen met de 63e plaats. Ook Viggo Mortensen en Jennifer Garner moesten hun positie in de top-25 afstaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen