Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eva Herzigova wil leven verfilmen

Shownieuws

Het Tsjechische supermodel Eva Herzigova wil een film regisseren over haar eigen 'Assepoesterachtige' leven. "Het wordt superautobiografisch", zegt ze.

(Novum/AP) - Het Tsjechische model Eva Herzigova wil een film regisseren over haar eigen 'Assepoesterachtige' leven. "Ik wil graag zelf een film maken, maar dan geen glossy speelfilm. Ik zit meer te denken aan een documentaire over mijn leven", zegt ze in een interview met een magazine uit Hongkong. "Het wordt superautobiografisch."

Dat betekent dat de film gaat over een meisje uit het Oostblok dat het maakt in de internationale modellenwereld. "Je weet wel, een Assepoesterverhaal", verklaart Herzigova. Of de film ook ingaat op haar liefdesleven vertelt het model niet. Eva trouwde in 1996 met Bon Jovi-drummer Tico Torres. Twee jaar later strandde hun huwelijk. Daarna werd het model gesignaleerd met platenbaas Guy Oseary en mannelijk model Kelly Rippy.

Herzigova was in de jaren '90 beroemd als het gezicht van de Wonderbra. Nu ze de voor een model bejaarde leeftijd van 32 jaar heeft bereikt, wil ze zich storten op een filmcarrière. Vorig jaar was ze als actrice te zien in de film 'Modigliani'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen