Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sopranos-acteur heeft spijt van schietpartij

Shownieuws

De 'Sopranos'-acteur die wordt verdacht van moord heeft spijt van zijn daden. Dat zegt Lillo Brancato in een interview vanuit de gevangenis.

(Novum/AP) - De 'Sopranos'-acteur die wordt verdacht van moord heeft spijt van zijn daden. Dat zegt hij donderdag in een interview vanuit de gevangenis.

Lillo Brancato is op 10 december gearresteerd in New York. De acteur wilde samen met een andere man een inbraak plegen om aan medicijnen te komen. Dat draaide uit op een schietpartij, waarbij een politieman werd doodgeschoten. Brancato, die volgens de politie ongewapend was, raakte gewond door twee kogels.

Toen de acteur een krantenartikel las over slachtoffer Daniel Enchautegui, barstte hij in tranen uit, zegt Brancato. Nu wil hij zijn verontschuldigingen aanbieden aan de familie van het slachtoffer.

Brancato maakte zijn acteerdebuut in de film 'A Bronx tale' (1993), geregisseerd door Robert de Niro. De 29-jarige acteur speelde meerdere malen in de Amerikaanse serie 'The Sopranos', waarin hij een bendelid in opleiding speelt. Brancato was verder te zien in films als 'Renaissance man' (1994) en 'Enemy of the state' (1998).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen