Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Presentatrice Inge Diepman verlaat Vara

Shownieuws

Presentatrice Inge Diepman verlaat de Vara. 'Het Zwarte Schaap' is het laatste programma dat ze op 19 november presenteert.

Inge Diepman verlaat de Vara. 'Het Zwarte Schaap' is het laatste programma dat de presentatrice voor de omroep presenteert. De laatste aflevering van dit programma is op 19 november. "Na 14 jaar vind ik het tijd om eens buiten de Vara te gaan kijken", zegt Diepman. "Dit geeft me de ruimte om me de komende periode te oriënteren op mijn toekomst."

De omroep betreurt het vertrek van Diepman. "We vinden het jammer dat Inge de Vara verlaat. Natuurlijk zijn er gesprekken geweest om te bekijken hoe we de samenwerking konden voortzetten. Het is echter niet gelukt om overeenstemming te bereiken", zegt programmadirecteur Frans Klein.

Diepman begon in 1991 als presentatrice en redactrice bij het radioprogramma 'De Tweede Ronde'. Vanaf 1995 maakte zij haar debuut op televisie in het programma 'Herexamen'. 'Het Zwarte Schaap' maakte zij van 1999 en vanaf september 2002 was Diepman één van de gezichten van 'B&W'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen