Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ten Brink vindt 'All you need is love' vreselijk

Shownieuws

Robert ten Brink vindt zijn televisieshow 'All you need is love' een verschrikkelijk programma. De presentator vindt het programma 'enorm bewerkelijk'.

Robert ten Brink vindt zijn televisieshow 'All you need is love' een verschrikkelijk programma. Dit zegt de presentator lachend in een interview met Vara's tv-magazine.

De 55-jarige Ten Brink vindt het programma 'enorm bewerkelijk'. "Een quiz presenteren daar kun je mij 's nachts voor wakker maken", vertelt de presentator. "Maar bij 'All you need' ben ik ook eindredacteur en zit ik maanden in het proces van redactie, montages, ruzies en toestanden."

'All you need is love' is sinds 1992 op de televisie. "Ze kwamen met een datingachtig gedoetje, met het gouden idee van de videoband." De formule van het programma is voor het grootste deel hetzelfde gebleven. De houding van de kandidaten is echter veranderd, merkt Ten Brink. "Mensen zijn meer vertrouwd met het medium, bijna iedereen heeft thuis een videocamera van uitzendkwaliteit", zegt de presentator.

De eerste nieuwe aflevering van 'All you need is love' is donderdag om 20:30 uur te zien bij SBS 6.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen