Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Catherine Keyl is soms onbedoeld bot

Shownieuws

Catherine Keyl kan soms onbedoeld bot uit de hoek komen en wil graag leren wat diplomatieker te zijn. "Ik ben nogal impulsief."

Catherine Keyl kan soms onbedoeld bot uit de hoek komen en wil graag leren wat diplomatieker te zijn. "Ik ben nogal impulsief en hoewel ik nooit de intentie heb om iemand te kwetsen, kan ik soms zo bot uit de hoek komen, dat het toch gebeurt", legt zij uit in een interview met Tros Kompas. Het liefst wil de presentatrice van het tv-programma 'Max&Catherine' altijd lief en aardig zijn. "Maar dat is in de praktijk onhaalbaar", zegt ze.

Catherine laat weten dat het niet haalbaar is omdat ze leiding geeft aan een redactie. "Af en toe moet je echt met de vuist op tafel slaan en zeggen: genoeg gezeurd, we gaan het nu zo en zo doen."

Maar door haar onbedoelde botheid heeft ze in het verleden ook een goede vriend ooit gekwetst. "Hij heeft een jaar lang niet met me gesproken omdat hij beledigd was om iets wat ik tegen hem gezegd had", vertelt ze. "Dat vond ik vreselijk. Dat heeft enorm aan me geknaagd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen