Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hilary Swank en Chad Lowe uit elkaar

Shownieuws

Oscar-winnares Hilary Swank en acteur Chad Lowe hebben na acht jaar een punt achter hun huwelijk gezet. Het stel heeft geen kinderen.

(Novum/AP) - Oscar-winnares Hilary Swank en acteur Chad Lowe hebben na acht jaar een punt achter hun huwelijk gezet. Dat maakte Swanks manager maandag bekend. Over de reden van hun scheiding zei hij niets. Het stel heeft geen kinderen.

In mei lieten de filmsterren weten hun huwelijk in stand te houden via de telefoon. Wanneer ze vanwege opnamen niet bij elkaar konden zijn, spraken ze elkaar dagelijks door de telefoon. "Als een van ons aan het reizen is, dan bellen we elkaar drie tot vier keer per dag", verklaarde Lowe. "Er gaan nooit twee weken voorbij waarin we elkaar niet zien. Mijn hart kan het niet aan zo lang bij haar weg te zijn."

De 31-jarige Swank won in 1999 een Oscar voor haar rol in 'Boys don't cry'. Vorig jaar won ze opnieuw een Oscar, dit keer voor haar rol in 'Million dollar baby.' De 37-jarige Lowe won in 1993 een Emmy Award voor zijn rol in de televisieserie 'Life goes on'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen