Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spijkerman haalt uit naar Van 't Hek

Shownieuws

Jack Spijkerman zegt dat Youp van 't Hek zelf 'ook commercieel' is. "De kranten staan bol van de advertenties voor zijn dvd", licht Spijkerman toe.

Jack Spijkerman vindt dat Youp van 't Hek niet moet zeuren. In een interview met RTL Boulevard zegt hij maandag dat de cabaretier zelf 'ook commercieel' is. Spijkerman reageert daarmee op een uitspraak die Van 't Hek eerder in hetzelfde programma over hem deed.

Toen bekend werd dat Spijkerman van de Vara overstapte naar Talpa reageerde Van 't Hek in Boulevard met de uitspraak: "Lul, je hebt daar niets te zoeken". "Maar elke keer als hij op tv is geweest, staat er de volgende dag in de krant een advertentie voor zijn dvd", zegt Spijkerman.

John de Mol komt er in het interview beter vanaf. Spijkerman heeft 'warm contact' met zijn nieuwe baas. "Het is erg prettig werken met John", zegt hij.

'Koppensnellers', het nieuwe programma van Spijkerman, is zaterdag voor het eerst te zien op Talpa. Eerder onthulde de presentator dat bijna zijn complete 'Kopspijkers-cabaretteam' in het programma te zien zal zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen