Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Trance Energy verder zonder Radio 538

Shownieuws

Trance Energy vindt dit jaar plaats zonder medewerking van Radio 538. Organisator ID&T gaat liever verder met jongerenzender Slam!FM.

Trance Energy vindt dit jaar plaats zonder medewerking van Radio 538. Organisator ID&T werkte jarenlang samen met de radiozender, maar laat maandag weten verder te gaan met Slam!FM.

ID&T zegt de samenwerking met Radio 538 op, omdat de zender 'breed programmeert' en zich richt op een jong en een oud publiek. "Slam!FM past als jongerenzender, met een stevige basis in de dancemuziek, erg goed bij ons evenement", licht manager Paul Brouwer van ID&T toe.

Radio 538 heeft aangekondigd juridische stappen te nemen tegen ID&T. De radiozender wil de organisator van het evenement dwingen de samenwerking voort te zetten, omdat 'het eenzijdig opzeggen van afspraken' niet past binnen de overeenkomst die is gemaakt. Directielid Bas Meijer van ID&T snapt daar niets van. "De overeenkomst is afgelopen en wij gaan door met Slam!FM. Daar is niets vreemd aan."

De eerstvolgende editie van het grootste indoor trance evenement ter wereld is op 11 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Jaarlijks komen ongeveer dertigduizend mensen af op Trance Energy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen