Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victor & Rolf in zee met Postbank

Shownieuws

Het Nederlandse ontwerpersduo Victor & Rolf is vanaf maandag te zien in een tv-spotje van de Postbank. De commercial is opgenomen in een Amsterdams atelier.

Het Nederlandse ontwerpersduo Victor & Rolf is vanaf maandag te zien in een tv-spotje van de Postbank. De commercial is opgenomen in het atelier van de ontwerpers in Amsterdam. Op verzoek van Viktor en Rolf is ook het Nederlandse topmodel Yfke Sturm voor de reclame ingezet.

Het duo Victor & Rolf brak eind jaren negentig internationaal door met theatrale ontwerpen en catwalkshows. De dames- en herencollecties, schoenen, oogmake-up, zijde accessoires en lingerie worden inmiddels wereldwijd verkocht.

Daarnaast hebben Viktor & Rolf een eigen parfum: Flowerbomb. Van de ontwerpers is ook een dvd beschikbaar. Documentairemaakster Femke Wolting volgde het duo daarvoor een jaar lang. De film 'Because we're worth it!' is uitgezonden in het televisieprogramma 'Het uur van de wolf' en is daarna uitgebracht op dvd.

Yfke Sturm was onder meer het gezicht van Ralph Lauren's Polo Sport. Ze werkt voor Versace, Giorgio Armani en Calvin Klein en is een van de meest succesvolle Nederlandse modellen in de geschiedenis.

Het is niet de eerste keer dat de bank bekende gezichten gebruikt om producten te verkopen. Eerder lieten onder meer Jan Mulder, Howard Komproe, Antonie Kamerling en Remco Campert zich strikken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen