Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Antje Monteiro muzieklerares in Sesamstraat Live

Shownieuws

Antje Monteiro is vanaf december als muzieklerares te zien in de nieuwe theatershow 'Iedereen maakt muziek in Sesamstraat'. Ze deelt de rol met Irene Moors.

Antje Monteiro is vanaf december als muzieklerares te zien in de nieuwe theatershow 'Iedereen maakt muziek in Sesamstraat'. De 36-jarige musicalster deelt de rol met presentatrice Irene Moors. De bewoners van de beroemde straat gaan het theater in om het dertigjarig televisiejubileum te vieren.

Monteiro speelde onder meer de hoofdrol in de musical Aïda en presenteert het televisieprogramma 'Het gevoel van...', dat wordt uitgezonden door de televisieomroep KRO. Antje is voor het eerst te zien in een familieproductie. "Ik heb er ontzettend veel zin in", zegt Monteiro. "Het lijkt mij geweldig om op het toneel te staan met de Sesamstraatbewoners en om er met de kinderen in het publiek een feest van te maken."

'Iedereen maakt muziek in Sesamstraat' is een interactieve en educatieve voorstelling, waarbij zowel kinderen als volwassenen de kans krijgen de bewoners van Sesamstraat te ontmoeten.

De voorstelling is vanaf 21 december tot en met 5 maart te zien in verschillende theaters in Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen