Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Matt LeBlanc gaat horrorfilm produceren

Shownieuws

Matt LeBlanc gaat een film produceren. De 38-jarige ster uit 'Friends' en 'Joey' verleent zijn medewerking aan de sciencefiction-horrorfilm 'The watch'.

Acteur Matt LeBlanc gaat een film produceren. De 38-jarige ster uit de televisieseries 'Friends' en 'Joey' verleent zijn medewerking aan de sciencefiction-horrorfilm 'The watch'. Dit meldt de Hollywood Reporter.

De film speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog en vertelt het verhaal van een team uitermate goed getrainde soldaten. De teammissie is het opblazen van een brandstofopslag van de nazi's. Tijdens het uitvoeren van de opdracht worden de soldaten achterna gezeten door kwaadaardige geesten, die voorkomen uit geheime occulte experimenten van de nazi's.

De regie is in handen van Victor Slava, die eerder betrokken was bij 'Jeepers creepers'. Er zijn nog geen namen bekendgemaakt die een rol gaan spelen in de film. Het productiebureau van LeBlanc, Fort Hill Prods., produceerde eerder enkele televisieprojecten. 'The watch' is de eerste bioscoopfilm.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen