Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Idols-kandidate Raffaëla in tranen

Shownieuws

Raffaëla barstte in tranen uit na het oordeel van de Idols-jury. Het gebeurde zaterdag buiten het zicht van de camera's. Ze heeft zich overschat, vertelt ze.

Idols-kandidate Raffaëla barstte in tranen uit na het harde oordeel van de jury. Dat gebeurde zaterdag buiten het zicht van de camera's. De jury was van mening dat de zangeres 'heel slecht, niet lekker en niet zuiver' zong. Wel mocht zij door naar de volgende ronde. Dat schrijft het AD Algemeen Dagblad maandag.

"Ik wilde op dat moment echt dat het Idols-logo waarop ik stond zou opengaan en dat ik er dan in zou zakken", vertelt Raffaëla. De 22-jarige gastvrouw zegt zichzelf te hebben overschat. "De vorige keren ging het ook zó goed dat ik dacht: ah, dat doen we wel even." Het zware commentaar van de jury heeft haar zelfvertrouwen aangetast. "Misschien is dat wel goed ook. Zo kan ik niet naast mijn schoenen gaan lopen."

Kandidate Charissa moest zaterdag Idols verlaten. De andere kandidaten mogen door naar de volgende ronde. De zangkwaliteiten van de kandidaten waren 'teleurstellend', vond juryvoorzitter Henkjan Smits. Raffaëla viel volgens hen het meest tegen. Zaterdag staan de tien overgebleven kandidaten weer op het podium.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen