Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reumatische Gordon neemt rustpauze

Shownieuws

Gordon moet rust nemen van zijn arts. De 37-jarige volkszanger keerde zaterdagochtend vervroegd terug van Curaçao, waar hij televisieopnames bijwoonde.

Gordon moet rust nemen van zijn arts. De 37-jarige volkszanger keerde zaterdagochtend vervroegd terug van Curaçao, waar hij samen met Gerard Joling opnames bijwoonde voor het Talpa-programma 'Joling en Gordon over de vloer'. Dat schrijft De Telegraaf maandag.

Op advies van zijn arts neemt hij per direct een rustperiode van een aantal weken. Gordon heeft last van reumatoïde artritis, een ziekte die vooral zou opspelen bij stress.

"Met reuma leef ik al jaren", zegt de zanger in De Telegraaf. "Ik word alleen ziek van de bijwerkingen van sommige medicijnen. Op dit moment zijn rust en tijd het beste voor mij. Bijkomende stressfactor is dat mijn moeder onverwacht in het ziekenhuis is opgenomen. Vrijdag werd er vocht achter haar longen ontdekt, en aangezien ze nog maar één long heeft was dat levensbedreigend. Gelukkig is ze inmiddels van de intensive care, al ligt ze nog wel in het ziekenhuis."

Op zijn website weerspreekt Gordon het gerucht dat hij last heeft van de huidziekte psoriasis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen