Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mark Ruffalo is niet meer anoniem

Shownieuws

Mark Ruffalo kan maar moeilijk wennen aan zijn sterrenstatus. Na het succes van de film '13 Going on 30' uit 2004 kan hij niet meer anoniem over straat.

Acteur Mark Ruffalo kan maar moeilijk wennen aan zijn sterrenstatus. Na het succes van de romantische komedie '13 Going on 30' uit 2004 zegt hij niet meer anoniem over straat te kunnen. Hoewel de 38-jarige acteur al jaren meedraait in Hollywood, werd hij niet of nauwelijks herkend totdat zijn rol naast Jennifer Garner hem tot een ster maakte.

Kort geleden werd Ruffalo op een vliegveld belaagd door een groep meisjes. "Ik dacht: 'Waar is Orlando Bloom?'", vertelt Ruffalo aan de site Contactmusic. "Ik verwachtte dat ze langs me heen zouden rennen, maar ik was zelf het doelwit. Toen bleek dat ze me herkenden van '13 Going on 30' dacht ik: o, nee. Maar begrijp me niet verkeerd, ik ben heel dankbaar voor mijn succes."

Ruffalo was onder meer te zien naast Meg Ryan in 'The cut', en met Jim Carrey en Kate Winslet in 'Eternal sunshine of the spotless mind'. Momenteel draait 'Just like heaven', waarin hij samen met Reese Witherspoon de hoofdrol speelt, in de Nederlandse bioscopen. Volgende week gaat ook 'Rumor has it' in Nederland in première. Daarin is Ruffalo te zien met Jennifer Aniston en Shirley MacLaine.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen