Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen interesse in huis Courtney Love

Shownieuws

Het huis van Courtney Love is sinds vrijdag eigendom van een hypotheekbedrijf in LA. Tijdens een veiling bracht niemand een bod uit op de historische bungalow.

(Novum/AP) - Het huis van Courtney Love is sinds vrijdag eigendom van een hypotheekbedrijf in Los Angeles. Tijdens een veiling was geen interesse voor de historische bungalow. De hypotheekverstrekker diende vorig jaar een aanklacht in tegen Love, omdat ze verzuimde haar achterstallige hypotheek af te lossen. De zangeres had de veiling kunnen voorkomen door de schuld van 319 duizend euro te betalen.

Een woordvoerder van het veilinghuis in Los Angeles zegt 'verrast' te zijn dat niemand op het huis heeft geboden. Hij had veel belangstelling verwacht omdat van tevoren ongeveer honderd telefoontjes van geïnteresseerden binnenkwamen. Deze interesse lijkt te zijn voortgekomen uit nieuwsgierigheid.

Love, de weduwe van Nirvana-frontman Kurt Cobain, kocht het huis in 1997 voor de familie van Cobain, drie jaar na zijn dood. De voormalig 'Hole'-zangeres stopte eind 2003 met het betalen van de hypotheek. Cobains zus Kim, die het huis bewoonde, verhuisde nog voor de veiling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen