Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mark Wahlberg vertelt naam baby

Shownieuws

De Amerikaanse acteur Mark Wahlberg heeft zich laten ontglippen hoe het kind gaat heten dat hij en zijn vriendin Rhea Durham in maart verwachten: Michael.

De Amerikaanse acteur Mark Wahlberg heeft zich laten ontglippen hoe het kind gaat heten dat hij en zijn vriendin Rhea Durham in maart verwachten. "Mijn vader noemde me altijd Mike, dus ik denk dat we hem Michael gaan noemen", vertelde de acteur tegen het Amerikaanse tijdschrift People Magazine. "Als eerbetoon aan mijn vader."

De 34-jarige Mark en de 27-jarige Rhea hebben al een dochter, Ella Rae. De acteur, zelf afkomstig uit een gezin met negen kinderen, is er zeker van dat er voor hem niet meer dan negen nakomelingen zullen komen. "Ik heb er geen behoefte aan mijn vader hierin te overtreffen."

Mark Wahlberg verwierf faam met de popgroep Marky Mark and the Funky Bunch. De groep bestormde in 1991 de hitlijsten met het nummer 'Good vibrations'. Daarna verloor zijn ster aan glans. Critici beschuldigden Wahlberg ervan mee te liften op het succes van zijn broer Donnie, die deel uitmaakte van de boyband New Kids On The Block. Na een uitstapje als onderbroekenmodel voor de Amerikaanse modeontwerper Calvin Klein legde Wahlberg zich toe op een acteercarrière. Hij was onder meer te zien in 'Boogie nights', 'The perfect storm' en 'The Italian job'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen