Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stallone hoeft naam tijdschrift niet te veranderen

Shownieuws

Sly, het tijdschrift van Silvester Stallone, hoeft van de rechter zijn naam niet te verandere. Een website over schoenen met dezelfde naam had dat geëist.

(Novum/AP) - Sly, het tijdschrift van Silvester Stallone, hoeft zijn naam niet te veranderen. Een website over schoenen met dezelfde naam, had bij een rechtbank geëist dat de nu 59-jarige filmster een andere naam voor zijn lifestyle- en fitnessmagazine voor mannen van middelbare leeftijd verzint.

De rechter was van mening dat beide tijdschriften erg weinig met elkaar gemeen hebben. Hij vond het niet nodig dat Stallone de naam van zijn magazine wijzigt. De advocaat van het internettijdschrift, die daarnaast ook een schadevergoeding van één miljoen dollar (842.000 euro) had geëist, protesteerde hevig tegen de uitspraak van de rechter. Het is niet bekend of hij in beroep gaat.

Toch is het maar de vraag of Stallone met Sly verder gaat. Van het tijdschrift waren slechts vier edities gepland en de jongste uitgave is de laatste van die vier. De uitgever van Sly bekijkt binnenkort of die met het blad verder wil gaan.

Stallone werkt op dit moment aan een nieuwe film over de bokser Rocky Balboa. Hij tekent naast de hoofdrol in de zesde film uit de serie, ook voor het script en de regie. De opnames voor 'Rocky VI' gaan binnenkort van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen