Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jelka van Houten verknalde veel audities

Shownieuws

Actrice Jelka van Houten heeft dit jaar talloze audities verpest door de zenuwen. "Ik ben zó zenuwachtig voor audities, ik sta erbij als een gebogen garnaal."

Actrice Jelka van Houten heeft dit jaar talloze audities verpest door de zenuwen. Dat zegt zij tegen het gratis weekblad nl 20. "De eerste helft van mijn jaar was niet zo goed," vertelt de 27-jarige actrice, die momenteel te zien is in de musical 'Turks fruit'. "Ik heb een boel audities gedaan, en ze allemaal verknald. Ik ben zó zenuwachtig voor audities, ik sta erbij als een geschoren schaap, een gebogen garnaal."

Van Houten is een keer na een auditie gebeld door de producent van de film 'Shouf Shouf Habibi', zegt ze. Hij wilde weten of het wel goed met haar ging.

Pas bij de auditie voor 'Turks fruit' ging het beter. Dat ze mocht komen was een verrassing. "Dat hoorde ik pas op het laatste moment, misschien dat ik er daardoor doorheen ben gekomen. Geen tijd om me voor te bereiden."

Jelka is de twee jaar jongere zus van actrice Carice van Houten. Zij vervulde eerder de hoofdrol in de televisiefilm 'Liefje'. Ook speelde zij rollen in diverse videoclips.

In het weekblad nl 20 vertelt Van Houten dat ze de première van 'Turks fruit' 'magisch' vond. "De tweede helft van het jaar was dus top."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen