Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian maakt opwachting in Klokhuis-sketch

Shownieuws

Kim-Lian van der Meij speelt vrijdag een gastrol in de Klokhuis-sketch 'Prinsesje Petronella'. Ze is zichzelf in de sketch over de verwende prinses.

Presentatrice en zangeres Kim-Lian van der Meij speelt vrijdag een gastrol in de Klokhuis-sketch 'Prinsesje Petronella'. De wekelijkse sketch in het kinderprogramma gaat over een verwende prinses die altijd alles wil hebben en gaat stampvoeten als ze iets niet krijgt. De presentatrice is te zien als zichzelf.

In de aflevering met Van der Meij is Prinsesje Petronella, die wordt gespeeld door 'Gooische vrouwen'-actrice Tjitske Reidinga, zoals gewoonlijk weer eens kwaad. Ze heeft namelijk nog geen mooi portret van zichzelf. De prinses gaat vervolgens naar een tekenaar die op dat moment juist bezig is met het portretteren van de presentatrice. Er ontstaat een gevecht waarbij Kim-Lian als winnaar uit de bus komt.

De 25-jarige Kim-Lian presenteert 'Kids top 20', een muziekprogramma voor kinderen. Ook geniet Van der Meij zowel nationaal als internationaal bekendheid als zangeres. In 2003 kwam haar debuutsingle 'Teenage superstar' uit en haar eerste album 'Balance' lag een jaar later in de winkels. Momenteel spreekt Van der Meij de stem van Helena in voor de Nederlandse versie van de animatiefilm 'Midsummer dream'. Eerder was ze te horen als Malle Abby in 'Chicken little'.

'Het klokhuis' wordt elke dag om 18.25 uur uitgezonden op Nederland 3. Vanaf zondag is het programma niet meer op deze dag te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen