Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Wanhopige huisvrouw' Bree grijpt naar de fles

Shownieuws

Schenk nog maar een wijntje in voor Bree uit 'Desperate housewives'. De bedenker van de hitserie verklapt dat het personage binnenkort flink aan de drank gaat.

(Novum/AP) - Schenk nog maar een wijntje in voor Bree uit 'Desperate housewives'. Marc Cherry, de bedenker van de hitserie, verklapt dat het personage binnenkort flink aan de drank gaat. "We zijn onlangs begonnen met de opnamen waarin Bree langzaam wegzakt in een alcoholverslaving", vertelt hij aan het Amerikaanse TV Guide.

Bree, die wordt gespeeld door voormalig 'Melrose place'-ster Marcia Cross, werd in de serie onlangs weduwe nadat een aanbidder haar man had vergiftigd. Nietsvermoedend heeft ze vervolgens een verhouding met deze verliefde apotheker, tot ze erachter komt wat hij op zijn kerfstok heeft. Omdat Bree moeilijk met alle drama om kan gaan, zal ze steeds vaker naar de fles grijpen.

Voor de echte fans zal het alcoholisme van het roodharige personage niet helemaal als een verassing komen. De oplettende kijker kan het niet zijn ontgaan dat Bree sinds het begin van de serie als ze gespannen is een glaasje drinkt. "Als Bree gespannen is, drinkt ze wat", bevestigt Cherry. "Als je terugkijkt, zul je zien dat ze zeer regelmatig aan een wijntje nipt."

'Desperate housewives' is op dinsdagavond te zien bij Net5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen