Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elvis Presley herdacht in nieuwe jaar

Shownieuws

Elvis Presley Enterprises herdenkt volgend jaar met verschillende festiviteiten dat de in 1977 overleden legende vijftig jaar geleden bekend werd.

Elvis Presley Enterprises herdenkt volgend jaar met verschillende festiviteiten dat de overleden legende vijftig jaar geleden bekend werd. Van 6 tot 8 januari worden de feestelijkheden officieel ingeluid met de jaarlijkse viering rondom de geboortedag van Elvis op zijn landgoed Graceland in de Amerikaanse stad Memphis. Dit meldt de officiële website van de muziekgrootheid.

In 1956 kwam 'Heartbreak hotel' uit, de eerste single waarmee de zanger op nummer één in de Amerikaanse hitlijsten stond. Ook speelde Elvis voor het eerst in een film, 'Love me tender'. In de loop van volgend jaar wordt bekendgemaakt wat de feestelijkheden precies inhouden en wanneer deze plaatsvinden.

Elvis Presley overleed in 1977 op 42-jarige leeftijd. Elvis Presley Enterprises beheert de nalatenschap van Elvis. Tot februari stond Lisa Marie Presley, de dochter van Elvis, aan het hoofd van het bedrijf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen