Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mick Jagger is op huizenjacht in Londen

Shownieuws

De 62-jarige Mick Jagger is met zijn 38-jarige Amerikaanse vriendin L'Wren Scott gesignaleerd in Barnes in West-Londen, op zoek naar een huis.

Mick Jagger is met zijn Amerikaanse vriendin L'Wren Scott gesignaleerd in Barnes in West-Londen, op zoek naar een huis. De Rolling Stone heeft volgens de Britse krant de Daily Mail zijn oog laten vallen op een woning van zesenhalf miljoen pond, ongeveer negenenhalf miljoen euro. Het huis heeft onder meer vijf woonkamers, zeven slaapkamers, zes badkamers, een dakterras en een bioscoop.

Jagger woont sinds hij het huis uit gezet is door zijn ex-vrouw Jerry Hall in een appartement in het Claridge's Hotel in Mayfair in Londen. Het ziet ernaar uit dat de 62-jarige zanger met zijn 38-jarige vriendin wil neerstrijken in een eigen huis.

Jagger en Scott hebben sinds drieënhalf jaar een relatie. Het model heeft als bijnaam 'The Lion Tamer', de leeuwentemmer. De zanger stond bekend als een rokkenjager, maar is sinds zijn verhouding met Scott begon een stuk rustiger geworden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen