Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jack Black gaat één weekeinde loos

Shownieuws

'King Kong'-acteur Jack Black beleefde volgens eigen zeggen tijdens de opnamen van de film één wild weekeinde, waarin hij xtc heeft gebruikt.

(Novum/AP) - 'King Kong'-acteur Jack Black beleefde volgens eigen zeggen tijdens de opnamen van de film één wild weekeinde. "Ik had even een paar vrije dagen en ik heb toen xtc gebruikt. Ik was door het dolle heen", zegt Black in een interview met GQ. "Ik was alleen maar aan het rondrennen, dansen, drinken en roken als een schoorsteen. Daarna was het over."

De acteur meent doorgaans niet te vervallen in dergelijk gedrag. "Normaliter gedraag ik me erg verantwoordelijk. Ik ben niet een van die types die dronken op de set verschijnen." De 36-jarige Black vertelde dat hij niet in zijn eentje pilletjes heeft gesnoept. Hij gebruikte de drug met een collega uit de film, wiens naam hij niet heeft genoemd.

Jack Black speelt in 'King Kong' de rol van filmmaker Carl Denham, die de grote aap vangt en hem naar New York transporteert. Verder was Black te zien in films als 'School of rock', 'High fidelity' en 'Shallow Hal'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen