Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tori Spelling verloofd met tegenspeler

Shownieuws

De 32-jarige actrice Tori Spelling heeft zich verloofd met de 39-jarige acteur Dean McDermott. Hij heeft Spelling op eerste kerstdag ten huwelijk gevraagd.

(Novum/AP) - Actrice Tori Spelling heeft zich verloofd met acteur Dean McDermott. De acteur heeft Spelling op eerste kerstdag ten huwelijk gevraagd in Toronto. Het wordt het tweede huwelijk voor Tori. Ze kondigde in september aan te gaan scheiden van Charlie Shanian, met wie ze toen ruim één jaar getrouwd was. Voor McDermott is het ook de tweede keer. Eerder was hij twaalf jaar getrouwd.

"We zijn ontzettend blij en verliefd en we kunnen niet wachten om samen te gaan leven", vertelde het koppel aan het Amerikaanse tijdschrift People. De 32-jarige actrice en haar 39-jarige verloofde hebben elkaar ontmoet op de set van de televisiefilm 'Mind over murder', waarin ze hoofdrollen vertolken.

Tori Spelling is de dochter van televisieproducent Aaron Spelling. Tien jaar lang speelde ze de rol van Donna Martin in de televisieserie 'Beverly Hills 90210', een serie die geproduceerd werd door haar vader. McDermott speelde in verschillende films en televisieseries, doorgaans vrij onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen