Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rowling begint aan laatste Potter-boek

Shownieuws

Schrijfster J.K. Rowling begint in januari aan het zevende en laatste deel van de Harry Potter-reeks. Rowling ziet ernaar uit een nieuw avontuur te bedenken.

Kinderboekenschrijfster J.K. Rowling begint in januari aan het zevende en laatste deel van haar zeer succesvolle Harry Potter-reeks. Rowling ziet ernaar uit een nieuw Potter-avontuur te bedenken, maar ze is ook een beetje bang, schrijft ze op haar website. "Ik kan niet wachten om te beginnen, om het laatste deel van het verhaal te vertellen en om, eindelijk, antwoord te geven op alle vragen (Zal ik ooit alle vragen beantwoorden? Laat ik proberen de meeste vragen te beantwoorden). En toch, dan zal het allemaal voorbij zijn en ik kan me een leven zonder Harry niet helemaal voorstellen."

Het zevende deel van de Potter-reeks heeft nog geen titel. Rowling verwacht het boek in 2006 af te hebben. Het zesde deel, Harry Potter and the Half-Blood Prince, kwam afgelopen zomer uit. Wereldwijd zijn er van de reeks meer dan driehonderd miljoen exemplaren verkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen