Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paard van Troje geeft geld terug bij slecht concert

Shownieuws

Het Paard van Troje introduceert het 'No risk ticket'. Bezoekers van de Haagse zaal kunnen na een kwartier van een concert hun geld bij de kassa terugkrijgen.

Het Paard van Troje introduceert volgende maand als eerste in Nederland het 'No risk ticket'. De Haagse popzaal gaat elke maand twee concerten van nieuwe bands en artiesten uitkiezen voor de 'niet goed, geld terug-actie'. Bezoekers kunnen tijdens het eerste kwartier van deze concerten besluiten of ze het leuk vinden. Zo niet, dan krijgen ze hun geld bij de kassa terug. Ze moeten dan wel meteen naar huis. De service- en reserveringskosten worden niet vergoed.

Het Paard van Troje start de 'No risk ticket' niet omdat de zaal veel bezoekers ontevreden huiswaarts ziet keren. "Het is geïntroduceerd om nieuwe bezoekers te trekken", vertelt een woordvoerder aan Novum Nieuws. "Het 'No risk ticket' is interessant voor iemand die het leuk lijkt nieuwe muziek te ontdekken, maar een kaartje net iets te duur vindt. We willen het voor deze mensen aantrekkelijk maken om toch eens een gokje te wagen. Optredens van bekende groepen, zoals De Dijk, Bløf of Van Dik Hout komen dan ook niet voor een 'No risk ticket' in aanmerking. Die bands hoeft niemand immers meer te ontdekken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen