Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Girls Aloud meest sexy groep

Shownieuws

De muziekgroep met de meeste sexappeal is Girls Aloud. De vrouwen krijgen een prijs vanwege hun hits en hun 'duizelingwekkende' uiterlijk.

De muziekgroep met de meeste sexappeal is Girls Aloud. Daarom krijgen de vijf vrouwen een speciale prijs van drie showbizzjournalistes. Dat schrijven de journalistes in het Britse dagblad Daily Mirror.

De zogeheten 3aEmmie voor meest sexy groep is aan de meidengroep toegekend vanwege haar succes in de hitlijsten 'en omdat ze er ook nog eens duizelingwekkend uitzien'. Daarnaast merken de journalisten op dat de vrouwen van Girls Aloud een interessant liefdesleven hebben. "Cheryl Tweedy is verloofd met Arsenal-topper Ashley Cole, en de knipperlichtrelatie van de lekkere Sarah Harding met Calum Best houdt iedereen in spanning."

Girls Aloud ontstond in december 2002 in het Engelse tv-programma 'Popstars: the rivals'. Op 1 april van dit jaar won de groep in Nederland een TMF-award in de categorie 'Beste UK Act'. De groep is bekend van nummers als 'Sound of the underground' en 'Jump'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen