Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oprah moet landen na botsing met vogel

Shownieuws

Oprah Winfrey heeft maandag met haar privé-vliegtuig terug moeten keren naar een luchthaven in Santa Barbara. Het vliegtuig kwam in botsing met een vogel.

Oprah Winfrey heeft maandag met haar privé-vliegtuig snel terug moeten keren naar een luchthaven in Santa Barbara. Het voorraam van de cockpit raakte kort na het opstijgen beschadigd na een botsing met een vogel.

De tv-presentatrice was maandagmiddag om 12.30 uur met onbekende bestemming van het vliegveld Municipal Airport in Santa Barbara vertrokken. Ze was met haar vriend Stedman Graham aan boord van haar privé-vliegtuig gestapt. De brandweer van het vliegveld verklaarde achteraf dat het wel vaker voorkomt dat vliegtuigen tijdens het opstijgen van Municipal Airport met vogels in botsing komen.

Het privé-vliegtuig van Oprah Winfrey moest aan de grond blijven om het voorraam te laten repareren. Het is niet bekend of Winfrey en haar vriend in een ander vliegtuig zijn overgestapt, of na het incident huiswaarts zijn gekeerd. Winfrey kocht vijf jaar geleden een landgoed in de Montecito-heuvels van Santa Barbara.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen