Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Charlotte Church pakt liever dozen uit dan cadeautjes

Shownieuws

Charlotte Church is met de kerst verhuisd. Toen bleek dat haar stiefvader haar moeder bedroog wilde ze haar ouderlijk huis zo snel mogelijk verlaten.

Charlotte Church pakt deze kerst liever dozen uit dan cadeautjes. De zangeres betrok op eerste kerstdag een nieuwe huis met haar vriend, rugbyster Gavin Henson. De woning in Cardiff kostte het stel ongeveer 750 duizend euro, meldt de Britse krant The Sun maandag. Charlotte besloot eerder dan gepland te verhuizen nadat haar kansen op een leuke kerst verkeken waren na een familieschandaal.

Onlangs werd bekend dat Charlottes stiefvader een affaire heeft met een goede vriendin van haar moeder. Daarbij was de cocaïne niet aan te slepen, schrijft de roddelkrant. De moeder van Charlotte zou vervolgens een zelfmoordpoging hebben gedaan.

Ook lekte uit dat haar moeder zichzelf regelmatig verminkt, al sinds Charlotte een klein meisje is. "Charlotte besloot dat afleiding de enige manier was om er toch nog een leuke kerst van te maken", zegt een vriendin van het 19-jarige nachtegaaltje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen