Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Nicole maakt toch kans op geld

Shownieuws

Anna Nicole Smith heeft de erfenis van haar in 1995 overleden echtgenoot nog in het vizier. Uit nieuws bewijs moet blijken dat zij recht heeft op 474 miljoen.

Anna Nicole Smith heeft de erfenis van haar in 1995 overleden echtgenoot nog in het vizier. Een ambtenaar van het Amerikaanse hooggerechtshof heeft nieuw bewijs aangedragen waaruit zou blijken dat de 38-jarige tv-persoonlijkheid wel degelijk recht heeft op een slordige vierhonderd miljoen euro.

Smith is in een proces verwikkeld over het fortuin van haar echtgenoot. Het voormalige Playboymodel trouwde een jaar voor zijn dood met de steenrijke oliemagnaat Howard Marshall II. Hij was toen 89. Zij was een topless danseres van 26. De rondborstige blondine was in 1993 Playboys Playmate van het jaar.

Het hof beslist begin volgend jaar of een topambtenaar mag overleggen met Smith' advocaat. Het gaat om een technische kwestie: de ambtenaar gaat niet in op de ruzie tussen Smith en de familie van de olieman. Hij vindt dat een federaal vonnis dat Smith eerder in het gelijk stelde, moet worden gehandhaafd.

Een federale rechter kende Smith 474 miljoen dollar (394 miljoen euro) toe uit Marshalls erfenis. Diens zoon liet haar via het gerechtshof van San Francisco uit het testament schrappen. Smith mocht wel geschenken ter waarde van zes miljoen dollar (vijf miljoen euro) houden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen