Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriendje Paris verlangt terug naar Mary-Kate

Shownieuws

De kans dat Paris Hilton binnenkort gedumpt wordt is groot. Haar vriendje, Stavros Niarchos III, verlangt namelijk terug naar zijn ex Mary-Kate Olsen.

De kans dat Paris Hilton binnenkort gedumpt wordt, is groot. Haar vriendje, Stavros Niarchos III, verlangt terug naar zijn ex Mary-Kate Olsen. Een vriend van Niarchos vertelt aan Star Magazine dat de Griek het 'helemaal gehad' heeft met Paris en spijt heeft de 19-jarige helft van de Olsen-tweeling voor haar te hebben verlaten.

"Stavros mist die goede oude tijd met Mary-Kate", vertelt de vriend aan het Amerikaanse blad. "De seks met Paris is geweldig, maar haar constante hang naar drama begint hem de keel uit te hangen. En dan hebben we het nog niet eens over de druk van zijn familie. Die wil niets liever dan dat hij haar dumpt."

Het zal niet de eerste keer zijn dat de Hilton-telg het niet lang uithoudt met een Griekse miljonair. Eerder bekoelde de liefde tussen haar en naamgenoot Paris Latsis na negen maanden toen bleek dat hij hun verloving voor zijn familie verborgen had gehouden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen